Promoter din nettbutikk for å bedre dens SEO

Promoteringen av ditt nettsted vil bli reflektert i søkemotorenes vurdering av den. Besøkstall på nettstedet vil forbedre rankingen i søkeresultatene og vil hjelpe for å få flere treff på sidene.

Søkemotoroptimalisering

Velg effektive måter for å promotere nettsidene

Hvordan best promotere nettsidene er en vurdering som vil påvirke din optimalisering hos søkemotorene. For eksempel kan webmaster informere om ny informasjon og funksjonalitet på blogger som brukes av besøkende på dine nettsider eller informere via mailinglister for å få brukere til å bruke nye innlegg.

Hold deg også orientert i sosiale medier og benytt disse på en effektiv måte. Linker herfra kan øke trafikken på sidene og rankingen i søkeresultater. Eller man kan gjøre seg kjent med andre nettsteder innenfor samme tema og samarbeide om å spre informasjon om egne sider.

Her er det utallige muligheter. Det viktigste er å finne mulighetene som passer best for ditt nettsted og benytte seg av disse på mest mulig effektiv måte.

Webmaster verktøy for interaksjon med søkemotorer

Det finnes gode verktøy for å formidle informasjon til søkemotorene, som for eksempel Google Analytics. Ved bruk av denne typen verktøy vil søkemotoren motta besøksinfo direkte som kan benyttes ved rankingen.

Du kan også med webmaster verktøy motta tilbakemeldinger fra søkemotorene om hvordan deres nettsted samsvarer med retningslinjer for søkemotoroptimalisering / SEO, og få hint om endringer som kan forbedre samsvaret. Disse vil ikke garantere deg en bedre ranking hos søkemotorene, men kan gi gode hint og tilbakemeldinger som igjen kan benyttes til å forbedre deres nettsted i henhold til SEO.

Det er ikke bare innhold og struktur på ditt nettsted som avgjør optimal rangering hos søkemotorene. Promotering av nettstedet er minst like viktig. Alle vurderinger til sammen, om nettstedets struktur, stedets innhold og promotering av nettstedet, er hva som til slutt utgjør rankingen hos søkemotorene.